Moniek van Marle  administraties en belastingen

 

Over mij

Zakelijk

Ik heb ruim 11 jaar werkervaring in de accountancy sinds ik in 2008 de Hbo-opleiding Bedrijfseconomie heb afgerond. Daarnaast heb ik in 2015 de opleiding tot Belastingconsulent gevolgd. Ik sta ingeschreven als belastingconsulent in het subregister voor consulenten bij het Register Belastingadviseurs (RB). Ik volg gedurende het jaar diverse cursussen en trainingen via het RB om mijn kennis op peil te houden. Ik heb veel ervaring met het opzetten en verwerken van administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en het opmaken van aangiftes omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Deze ervaring heb ik opgedaan bij een drietal administratie- en advieskantoren.

Naast de verwerking van cijfers krijg ik veel energie van het contact met mijn klanten. Ik ben tevreden als jij zo min mogelijk bezig hoeft te zijn met je administratie en begrijpt wat de cijfers in het jaarrapport betekenen. En wat je hier vervolgens mee kunt doen om je doelen te bereiken. Ik denk graag met je mee over je plannen voor de toekomst en werk deze uit in duidelijke overzichten.

Ik heb ervaring met klanten uit zeer diverse branches in de creatieve sector en het MKB, zoals onder andere:
- Kleding- en speelgoedwinkels
- Horeca en restaurants
- Kappers
- Schrijvers
- Filmmakers
- Animators
- Theaters
- Coaches
- ICT-ers
- Organisators van evenementen
- Innovatieve ontwikkelaars
- Schoonheidsspecialisten
- Adviseurs

Privé

Ik woon samen met mijn man en 2 zoons in Nieuwegein. Met een naar school gaand kind heb ik meer behoefte aan flexibiliteit, die ik gevonden heb sinds ik mijn eigen onderneming heb. Daarnaast voelde ik mij door de vele vrijheid en zelfstandigheid bij mijn laatste werkgever al een ondernemer, maar dan zonder de laatste eindverantwoordelijkheid. Omdat ik deze ook graag zelf wil dragen was de keuze voor een eigen bedrijf ineens heel duidelijk!

In mijn vrije tijd ga ik graag naar buiten met mijn mannen of legpuzzels maken met vrienden. Eens per week hang ik een avond ondersteboven in een paal; ik ben een fanatiek sportief paaldanser!